ZÁKLADNÍ KURZ

caffe-single-origin

Základní kurs je určen všem, kdo chtějí získat základní a zásadní znalosti kávy tak, aby mohli servírovat svým klientům dokonalé espresso či cappuccino. 

Po obsáhlém úvodním výkladu následuje praktická část, kdy si zúčastnění osvojují zručnost přípravy přímo u kávovaru – příprava a čištění technologie, nastavení hrubosti mletí, příprava mléčné emulze a servírování espressa a cappuccina.

Kurs se koná od 9 do 17 hodin s krátkou přestávkou na oběd / svačinu. Právě z důvodu praktického zaměření, je účast kurzu omezena na 10 osob na 1 den.

Na konci kurzu obdrží každý účastník diplom o své účasti.

 ZPĚT NA VÝBĚR KURZŮ          MÁM ZÁJEM O TENTO KURZ

 

 

Historie, tradice a


INOVACE


Zjistit více

Výběr zrn a způsob


PRAŽENÍ


Zjistit více

Reference našich


ODBĚRATELŮ


Zjistit více