ŠKOLENÍ

K vytvoření pravého italské espressa, nestačí jen ty nejlepší směsi kávy a produkty nejvyšší kvality.
Italské Espresso je prožitek a životní styl, jež vyžaduje pečlivost, kreativitu a zkušenost. Pro své klienty vytvořila společnost Filicori Zecchini péči obsahující automatické proškolení pro své klienty a to ihned na začátku spolupráce. Mimo proškolení našich klientů jsme dále vytvořili vzdělávací programy, jež jsme nazvali - Espresso Laboratoř. V kurzech si účastníci pod vedením profesionálních baristů osvojí nejen základní techniky přípravy espressa, ale i přípravu technologie, její údržbu až po samotné servírování. V dalších stupních školení se seznámí s posledními trendy v oblasti kreativních receptů až po Latte Art.

Současné nastavení kurzů se liší jednak úrovní pokročilosti (Základní kurs, Kurs kreativních receptů, Latte Art) a jednak i místem konání kurzu. Filicori Zecchini zajišťuje kurzy nejen ve svém sídle, ale i v pobočkách našich klientů. Pod záštitou profesionálních baristů je espresso laboratoř schopna zajistit i služby asistence a spolupráce během zvláštních a speciálních událostí(svatby, golfové turnaje, firemní akce, narozeniny).

Školení

3 úrovně profesionálních kurzů – škola zručnosti

Historie, tradice a


INOVACE


Zjistit více

Výběr zrn a způsob


PRAŽENÍ


Zjistit více

Reference našich


ODBĚRATELŮ


Zjistit více